Nyheter

Körkort till sommar?

Just nu är köerna till uppkörningen låååånga. För att få körkort till sommaren måste du komma igång redan idag! Just nu får du 25% rabatt på paket 2.
I Paket 2 ingår:

20 körlektioner à 40 min.
Teorikurs (vi är ensamma om att hålla teorikurs)
Allt material
Online-tester
Nu: 11677 kr
ordinarie 15570 kr
Sugen? Ring, eller ännu bättre kom in till oss:)

Guldhjulet-priset 2017

Vi fick in hela 40 nomineringar till årets pris. De organisationer som nominerades är verkligen levande bevis på att det finns massor av människor i vårt land som har tagit ställning och vägrar att acceptera våld, förtryck och diskriminering. Stort tack till alla er som gjorde nomineringar och till er som verkar inom de organisationer som blev nominerade!
Jag kan intyga att det var ett svårt arbete att välja ut finalister och vinnare. Det fanns så många riktigt bra kandidater.
Årets finalister är:
– Riksföreningen Stoppa Mäns Våld mot Kvinnor
– Desert Flower Foundation Scandinavia – arbetar mot könsstympning
– Föreningen Storasyster – arbetar mot sexuella övergrepp
Årets vinnare blev Desert Flower Foundation Scandinavia för deras effektiva arbete mot kvinnlig könsstympning som medför fruktansvärt mycket fysiskt så väl som psykiskt lidande. 38 000 svenska flickor/kvinnor beräknas vara drabbade och ytterligare uppskattningsvis 19 000 flickor uppskattas finnas i riskzonen.
Vi har fått väldigt mycket positiv feedback från årets välbesökta prisutdelning!
Jag skulle varmt vilja tacka alla er i juryn/styrelsen som medverkade till det lyckade eventet! Ett extra stort tack skulle jag vilja framföra till Susanne Einhorn som ledde evenemanget på ett så jättebra sätt!
Dessutom skulle jag varmt vilja tacka följande personer för er värdefulla hjälp!
Maria Revelj, foto
Michael Lance Carby, DJ
Felicia Fallstam, sång
Stefan Romare, tilltugg
Kelly Jackson, dikt