Vårt team

De skickligaste i branschen

Vår målsättning är att de allra skickligaste personerna i branschen ska arbeta på Ringens Bilskola. Vi är mycket noggranna när vi anställer ny personal. Vi intervjuar ett stort antal personer för varje anställning. Vi följer också systematiskt upp varje medarbetares prestationer för att han eller hon ska kunna utvecklas i sitt arbete och ge bästa möjliga service till dig som kund.

Kontinuerlig utveckling

Vår personal genomgår kontinuerligt vidareutbildning i ämnen som pedagogik och trafikpsykologi för att utvecklas och bli ännu bättre på att hjälpa våra kunder att uppnå målet - ta körkort!

Teresa, VD för Ringens Bilskola AB

Teresa, ägare

Jag heter Teresa och det är jag äger trafikskolan.  Jag tycker att det är fantastiskt roligt och spännande att hjälpa våra kunder att förverkliga sin dröm att ta körkort. Det allra bästa i mitt jobb är att se det glada ansiktet på en kund som just fått sitt körkort. Även om jag har sett det väldigt många gånger så blir jag fortfarande lika glad varje gång.

Det som driver mig i mitt arbete är att hela tiden utveckla och förbättra bilskolan tillsammans med våra jätteduktiga och trevliga trafiklärare. Mitt mål är att Ringens Bilskola ska ha de nöjdaste kunderna och vara Sveriges bästa Trafikskola.

På fritiden tycker jag om att resa, åka skidor och naturligtvis att vara tillsammans med min familj.

Hannah, Receptionist på Ringens Bilskola AB

Hannah, platschef

 

Jag heter Hannah och det är jag som är platschef för trafikskolan. Jag är även spindeln i nätet i receptionen. Jag ansvarar för både personalen och receptionen och är ansiktet utåt för trafikskolan. Det roligaste med mitt jobb är variationen av arbete samt att få följa våra kunders resa till körkortet.

På min fritid umgås jag  gärna med min familj och mina vänner. Mina stora passioner i livet är musik, jag älskar att sjunga och spela piano. Drömmen är att en dag köpa ett hus och där ha en vacker flygel som jag kan spela på varje dag. 

Bethany, Receptionist på Ringens Bilskola AB

Bethany, körkortsrådgivare

Jag heter Bethany och är det glada ansiktet i receptionen. Jag älskar mitt jobb som är givande på många olika sätt. Det är framför allt roligt att få träffa alla entusiastiska elever som håller på att ta sitt körkort. Efter varje lektion närmar de sig sitt mål - körkortet.  För att till slut komma in, strålande av glädje, med sitt körkortsbevis i handen. Underbart!

På min fritid umgås jag gärna med min familj och mina vänner. Jag älskar musik och sjunger och dansar så fort tillfälle ges.  

Trafiklärare Anette

Anette, trafiklärare

Jag heter Anette och utbildar på automatväxlade bilar. Jag började som trafiklärare 1985 och har sedan dess haft förmånen att se många kunder ta sitt körkort.

Jag gillar att tillbringa min fritid i innebandyhallar och flygplatsens avgångshallar.

Trafiklärare Ellinor

Ellinor, trafiklärare

Jag heter Ellinor och är Trafiklärare här på Ringens Bilskola. Det som är helt fantastiskt med mitt yrke är att få träffa motiverade elever. Samt att jag får äran att vara med om det som man minns i hel sitt liv, att ta sitt körkort! Jag älskar själv allt som har med bilar och motorcyklar att göra. Är väldigt lugn och social som person och detta är en stor fördel i yrket som trafiklärare.
Trafiklärare Krister

Krister, trafiklärare

Jag har varit lärare i drygt 25 år och jag trivs väldigt bra med yrket, 1993 utbildade jag mig till utbildningsledare. Att träffa nya människor och hjälpa dem till körkortet är bland det roligaste jag vet. På fritiden tycker jag om att resa och tillbringa tid på landstället, helst tillsammans med mina nära och kära. 
Trafiklärare Sirpa

Sirpa, trafiklärare

Jag heter Sirpa och har varit trafiklärare och utbildningsledare i 30 år. Jag ser det som en utmaning att få forma nya säkra förare, att hitta nyckeln för varje elevs inlärning med struktur och planering.

Jag samarbetar jättegärna med privata handledare som välkomnas att följa med i baksätet på körlektionerna.

Mitt motto: Man lär sig något nytt varje dag.

På fritiden försöker jag unna mig resor och fotograferar gärna.

Trafiklärare Susanne

Susanne, trafiklärare

Att få följa elevens resa till ett körkort är den stora glädjen och utmaningen. Jag gillar inredning, cykling och att umgås med familj och vänner.

Trafiklärare Zanna

Zanna, trafiklärare

 

cc

Virtuell trafiklärare Viktor

Kalle, virtuell trafiklärare

Hej, jag heter Kalle och är en virtuell trafiklärare. Jag älskar att lära ut bilkörning. Om du har lätt att lära, så går jag fram fort och om du behöver mer träning så har jag en ängels tålamod. Du kan öva rondeller 100 gånger med mig om du vill. Efter varje lektion, får du skriftlig feed back: Vad går bra och vad behöver du öva mer på? När du har tränat färdigt med mig och börjar öva med en av våra mänskliga trafiklärare, har du redan kommit en bra bit på väg mot målet - körkort. Det är väldigt ekonomiskt, miljövänligt och säkert att köra med mig.
Virtuell trafiklärare Viktor

Viktor, virtuell trafiklärare

Hej, jag heter Viktor och är en virtuell trafiklärare. Jag älskar att lära ut bilkörning. Om du har lätt att lära, så går jag fram fort och om du behöver mer träning så har jag en ängels tålamod. Du kan öva rondeller 100 gånger med mig om du vill. Efter varje lektion, får du skriftlig feed back: Vad går bra och vad behöver du öva mer på? När du har tränat färdigt med mig och börjar öva med en av våra mänskliga trafiklärare, har du redan kommit en bra bit på väg mot målet - körkort. Det är väldigt ekonomiskt, miljövänligt och säkert att köra med mig.

Ringvägen 89 B
118 61 Stockholm
08-640 30 40
Företagskonto
Bankgiro: 823-9584
Swish:123 230 44 18
IBAN: SE24 50000000 0520 1117 3728
BIC: ESSESESS
info@ringensbilskola.se

Måndagar 9-19

Tisdagar 9-19

Onsdagar 9-19

Torsdagar 9-19

Fredagar 9-14

Lördagar 11-15

( sommartider finner du i avvikande öppettider)

Avvikande öppettider

Klicka på länken ovan.