Körkortsutbildning i Stockholm

Vill du ta körkort? Då är körkortsutbildning på trafikskola den snabbaste vägen. På Ringens Bilskola lär du dig köra säkert, ledigt och tryggt. Vi erbjuder både körlektioner i bil och i körsimulator. Välkommen till en lärorik och kvalitativ körkortsutbildning i Stockholm.

Att ta körkort är något du aldrig kommer ångra. Känslan när du väl får kortet i din hand efter avslutad utbildning och uppkörning är obeskrivbar, det är frihet och jobbmöjligheter på en och samma gång. För att nå fram till körkortet rekommenderar vi att du bokar körlektioner på en trafikskola och lär dig allt du behöver kunna. Prova oss på Ringens Bilskola och få kvalitativ utbildning med engagerade trafiklärare – boka en körlektion eller hela din körkortsutbildning redan idag.

Utbildning i bil och körsimulator

För att bli en trygg bilförare är det viktigt att utsätta sig för olika situationer i trafiken. Med körlektioner i riktig bil samt i körsimulator blir körkortsutbildningen mer effektiv än om du bara kör med en privatlärare.

Hos oss finns möjlighet att köpa körpaket online. Välj mellan 10, 20, 30 och 40 stycken körlektioner som genomförs tillsammans med trafiklärare i bil eller i en körsimulator.

Med lektioner i simulatorn sparar du pengar och skonar miljön samtidigt som du blir en säkrare förare innan du tar dig ut på vägarna. Vårt råd är att kombinera vanliga körlektioner med lektioner i bilsimulatorn genom att köpa ett kombipaket.

Bli en säker bilförare med rätt utbildning

Vårt mål är att du ska bli en säker bilförare och få ditt körkort och på ett kostnadseffektivt sätt. Med en träffsäker utbildning där körlektionerna är anpassade efter din erfarenhet blir vägen till körkortet kortare, roligare och mer lärorik.

Kunniga trafiklärare är A och O när det kommer till en lyckad körkortsutbildning. På Ringens Bilskola anställer vi bara engagerade och skickliga trafiklärare som brinner för sitt yrke. De hjälper dig på vägen mot körkortet genom lektioner i allt från enklare trafiksituationer till storstadskörning och fickparkering.

Gå körkortsutbildningen hos oss

När du tagit ditt körkort med oss är du en trygg och självständig förare ute på vägarna.
Gå en komplett körkortsutbildning på Ringens Bilskola i Stockholm.

Meny - Körlektioner

Image

Körsimulator

Billigt, effektivt och miljövänligt.
Boka genom att klicka här.

Image

Redo att komma igång?

Klicka här för att boka en prova-på-lektion online för endast 400 kr!