Ringvägen 89 B
08-640 30 40
Info@ringensbilskola.se
Måndag - Torsdag 09-17 (körtider 06:45-17:50)

Gå en lärarledd teorikurs i Stockholm

För att bli en säker förare är det viktigt att varva praktisk körträning med teoretisk utbildning. Gå en lärarledd teorikurs och lär dig det du behöver veta inför körkortet. Boka teorikurs hos oss på Ringens Bilskola i Stockholm.

För att kunna köra säkert krävs det en medvetenhet om alla trafikregler som gäller. Om du övningskör i en stad är det särskilt viktigt att läsa teori tidigt för att kunna hantera den komplicerade miljön. Ibland kan det vara svårt att motivera sig till att öppna teoriboken, men så behöver det inte vara. Gå en kurs i teori på Ringens Bilskola i stället. När du går kurs hos oss lär du dig det du behöver veta för att bli en trygg förare och för att klara kunskapsprovet.

Låt en kunnig trafiklärare lära dig teorin

När du läser teori hos oss lär du dig att förstå trafikens spelregler, något som gör dig till en bättre förare snabbare. En lärare kommer under varje lektion gå igenom trafikregler och förklara vad du ska tänka på i olika trafiksituationer. Läraren finns även tillhands för att svara på frågor och funderingar.

Teorikurs i körkortspaket

Gå på intressanta lektioner med kunniga lärare och lär dig alla regler i trafiken. Du kan direkt börja tillämpa det du lärt dig på kursen ute i trafiken och du får in ett vant körbeteende snabbare. Köper du ett körkortspaket hos oss ingår både teoriböcker och en lärarledd teorikurs, vilken kan motivera dig till att ta dig an körteorin med ny energi.

Bli säker på teorin – på Ringens Bilskola hittar du lärarledd teorikurs och allt det material du behöver för att klara teoriprovet.

Kom igång idag

Klicka här för att boka en prova-på-lektion online för endast 400 kr!

BOKA NU