Körkortsteori – paket och priser

Det är viktigt att plugga körkortsteori samtidigt som du övningskör och tar körlektioner. Då sätter du dina nyfunna kunskaper i ett sammanhang och det förstärker din inlärning. Köp din teoribok och gå en teorikurs hos oss på Ringens Bilskola. Se paket och priser nedan.

För att teorin ska bli enklare att ta till sig är rekommendationen att gå en teorikurs och att läsa teoriboken. När du går en kurs i körkortsteori har du chans att ställa frågor till trafiklärare för att reda ut frågetecken. Att testa dina kunskaper genom återkommande vägmärkestest och prov via provpärmar blir vidare ett bra komplement som visar vad du behöver träna mer på för att klara teoriprovet.

Vårt råd är att du kombinerar teorikurs och studier av teoribok med körlektioner. Det gör att du ser hur körkortsteori fungerar rent praktiskt och får träning på det du läst.

Boka teorikurs

Körteori skapar bättre förare

I Sverige har vi bland de högsta kunskapskraven i världen när det kommer till att få godkänt på körteorin. Det är inte bara alla skyltar och trafikregler du ska kunna, utan det krävs dessutom god kunskap om andra trafikanters riskbeteende i trafiken. När du studerar körkortsteori får du lära dig allt från grundläggande regler till hur du förväntas bete dig när du kör. Du lär dig vad du ska göra när någon annan kör riskfyllt samt hur du håller koll på fordonet och kör så miljövänligt som möjligt.

Vi på Ringens Bilskola ger alltid rådet till våra elever att både läsa teoriboken och även att gå en teorikurs. Att lägga ner tid och pengar på detta lönar sig i längden, det gör att du med större sannolikhet klarar teoriprovet på första försöket. Du sparar både pengar och blir en säkrare förare ute på vägarna.

Detta ingår inte i paketen

Landsvägskörning, riskettan och risktvåan, lån av bil vid uppkörning samt avgifter till Trafikverket.

Förhinder och giltighetstid

OBS! Vid förhinder måste avbokning ske senast kl 12.00 vardagen före körlektionen. Om så ej sker måste vi tyvärr debitera dig för körlektionen. Läkarintyg innebär naturligtvis giltigt förfall. Köpt tjänst måste utnyttjas inom ett år från köptidpunkten.