Du kan nu betala via Klarna, Swish och Bank överföring, läs mer här!
Ringvägen 89 B
08-640 30 40
Info@ringensbilskola.se
Måndag - Torsdag 10:00-17:00 (körtider 06:45-17:50)

Intensivkurser

Intensivkurs i Stockholm – körkort

På Ringens Bilskola har vi specialiserat oss på intensivkurser och har stor erfarenhet av denna typ av körkortsutbildning. Kursen passar dig som har tid och möjlighet att ägna dig åt din körkortsutbildning i princip på heltid under en till tre veckor. Kursen är ganska tuff, men också spännande och stimulerande för dig som kund. Och framför allt, en intensivkurs i Stockholm på Ringen Bilskola ger snabbt resultat!

Fem, tio eller femton dagar – vad passar dig?

Vi erbjuder intensivkurser som både fem-, tio- och femtondagarskurser. Femdagarskursen passar dig som har goda förkunskaper och har en viss vana av att köra i trafik. Tiodagarskursen passar dig som klarar av grundläggande manövrering av bilen. Femtondagarskursen passar dig som är nybörjare. Vi rekommenderar att du börjar med en test lektion för att kunna avgöra vilken variant av intensivkursen som passar dig. Ibland kan det vara lämpligt att ta några lektioner innan du börjar intensivutbildningen i Stockholm.

OBS Intensivkurs är ingen garanti för körkort.

En typisk dag under din intensivkurs i Stockholm

Under intensivkursen varvas teori med praktisk körning. En typisk dag under kursen kan se ut så här:

Du börjar dagen med ett dubbelpass med körlektioner (2*40 minuter). Efter lunch kör du ytterligare ett dubbelpass. Därefter ägnar du dig åt självstudier. Vi rekommenderar att du är kvar på trafikskolan och pluggar. Hos oss kan du studera ostört och dessutom kan du oftast fråga någon av oss på trafikskolan om det skulle vara något som du undrar över.

Riskutbildning, kunskapsprov och körprov

Vi planerar dina riskutbildningar i samband med bokningen av kursen. Risk 1 & 2 måste du göra innan du avlägger provet på Trafikverket.

Vi bokar in dig på kunskapsprov (teoriprov) och körprov på Trafikverket veckan efter den avlutade kursen.
De flesta kan ta sitt körkort efter avslutad intensivkurs. Ibland kan det dock krävas ytterligare lektioner för att få den rutin och kunskap som krävs.

Tips inför intensivkurs

Förbered dig inför kursen genom att träna med vår körsimulator. På så sätt maximerar du dina möjligheter att få ditt körkort snabbt. Dessutom sparar du både pengar och miljön.

Detta ingår inte i intensivkurserna

Landsvägskörning, Riskettan och -tvåan, lån av bil vid uppkörning.

Avbokningsregler för intensivkurs i Stockholm

Då en intensivkurs innebär att du bokar in många lektioner på körschemat under en kort tidsperiod (en till tre veckor) har vi särskilda regler för hur avbokningar av teori- och körlektioner skall ske. Om det skulle vara möjligt att avboka sent skulle det vara omöjligt för oss att fylla de tomma lektionerna som en avbokning skulle medföra. Därför måste vi ha ditt godkännande för följande regler:

Avbokning eller ombokning av en intensivkurs kan göras fram till en vecka före kursstart – därefter är den inte längre av- eller ombokningsbar. Den eller de lektioner du då uteblir från är att anses som förverkade. Om du ångrar dig och avbokar intensivkursen före ”en-veckas-gränsen” gäller ordinarie avbokningsregler för körkortspaket – innebärande en avbokningsavgift om 25 % på inköpssumman.

Outnyttjade körlektioner

Om du i samråd med din lärare bestämmer dig för att köra upp, innan du utnyttjat alla körlektioner som du köpt, och klarar uppkörningen gäller följande:

  • Återköp gäller tyvärr inte intensivpaket, självklart har du rätt att ge bort resten av paketet till någon annan som kan utnyttja den.
  • Förskottsbetalningar har en giltighetstid på max ett år från det datumet betalningen har gjorts.

SWISH 123 230 44 18 / BG 823-9584

Kom igång idag

Klicka här för att boka en prova-på-lektion online för endast 400 kr!

BOKA NU